'Van Bommel in nieuwe finale, maar twijfels over zijn toekomst bij Antwerp'

'Van Bommel in nieuwe finale, maar twijfels over zijn toekomst bij Antwerp'

2 maart - 09:21
29

Mark van Bommel loodste Royal Antwerp FC deze week naar de tweede bekerfinale op rij, maar toch worden er vraagtekens geplaatst bij zijn toekomst. De Nederlandse trainer zou deze zomer afscheid kunnen nemen, concludeert Het Laatste Nieuws.

Van Bommel loodste Antwerp in zijn debuutseizoen naar de dubbel in België, met zowel de winst van de landstitel als de beker. The Great Old bereikte donderdag opnieuw de bekerfinale door KV Oostende met 3-0 te verslaan. De ex-coach van PSV is daarmee succesvol. Toch is het een open vraag of zijn tijdperk bij Antwerp nog lang duurt, meldt Het Laatste Nieuws.

De Nederlander zou al veel ballonnetjes opgelaten hebben die wijzen op twijfels. Zo sprak hij zich bijvoorbeeld net voor Kerstmis uit over de financiële problemen bij de club en lichtte hij woensdag uit dat na Arthur Vermeeren nu ook steunpilaar Mandela Keita voor een transfer staat. Daarnaast zal ook de schorsing van Marc Overmars niet helpen om de twijfel weg te nemen.

Wat Van Bommel ook beslist, hij krijgt de kans om met een prijs af te zwaaien. Op 9 mei is Union Sint-Gillis de tegenstander in de bekerfinale. In de Jupiler Pro League staat de titelhouder momenteel vierde.