'Ik zou niet verbaasd zijn als Slot weet dat hij op het lijstje staat bij Bayern'

'Ik zou niet verbaasd zijn als Slot weet dat hij op het lijstje staat bij Bayern'

4 maart - 09:27
114

Arne Slot weet meer over de vermeende belangstelling van Bayern München. Althans, dat vermoeden heeft Arno Vermeulen. Volgens de NOS-commentator liet de Feyenoord-trainer na het gelijkspel tegen PSV (2-2) niet het achterste van zijn tong zien.

Een Duitse verslaggever was afgereisd naar het Philips Stadion om Slot een vraag te stellen over een mogelijke overstap naar Bayern München, waar de coach op de kandidatenlijst zou staan om Thomas Tuchel te vervangen. "Staat hier Peter Bosz?", pareerde Slot de vraag op behendige wijze. Vermeulen denkt echter dat er wel degelijk wat speelt.

"Ik heb het idee dat hij dacht: Shit! ik weet dat ik op het lijstje sta, en het lekt uit. Hij pakt heel slim zijn moment, door met het naambordje te rommelen", verklaart Vermeulen bij Studio Voetbal. "Hij gaf zichzelf de tijd om even na te denken. Dat is volgens mij heel goed gedaan van hem. Hij zei daarna dat hij er niks over wilde zeggen, maar dat deed hij niet meteen. Hij was aan het zoeken. Ik zou niet verbaasd zijn als hij op een lijstje staat en het weet."

Pierre van Hooijdonk klappert met zijn oren en noemt de analyse van Vermeulen 'detective-achtig'. "Ik vond dat hij er fantastisch mee omging."