Zaakwaarnemer doet onthulling: 'Doen ons best om dit talent naar Ajax te brengen'

Zaakwaarnemer doet onthulling: 'Doen ons best om dit talent naar Ajax te brengen'

5 maart - 21:27 Laatste update: 7 maart - 14:57
24

Zaakwaarnemer Craig Butler was betrokken bij de afgeketste transfers van Leon Bailey naar Ajax, maar hij heeft nog een talent in de aanbieding. De agent zou de Jamaicaan Denzell McKenzie graag onderbrengen in Amsterdam.

In gesprek met Voetbal International shopt Butler openlijk met zijn pupil. "De nummer tien van Jamaica Onder-20 is een van mijn spelers. Zijn naam is Denzel McKenzie, een soort Leon Bailey on steroids. Hij is echt een topspeler. We doen ons best om hem naar Ajax te brengen. Hopelijk lukt het nu wel." Met die laatste zin doelt Butler op de mislukte transfers van Bailey naar Ajax. De zaakwaarnemer is de stiefvader van de Aston Villa-ster.

In ieder geval weet Butler waar hij moet zijn voor het aanbieden van McKenzie. De Jamaicaan zou nog genoeg contacten hebben in Amsterdam. "Natuurlijk blijft Ajax een club waar we veel respect voor hebben, het contact is er ook nog steeds. Ik spreek regelmatig met Kelvin de Lang. We houden nog steeds veel van Ajax." Het is niet bekend of er al gesprekken zijn gevoerd over de komst van McKenzie.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met Ali Boussaboun!