Spurs-fans 'jammeren' om verlies van 'monster' Van de Ven: 'Hij was fantastisch'

Spurs-fans 'jammeren' om verlies van 'monster' Van de Ven: 'Hij was fantastisch'

11 maart - 11:40 Laatste update: 11:46
35

Micky van de Ven heeft een enorm goede indruk achter gelaten bij zijn Tottenham Hotspur-rentree, die helaas voor hem slechts 49 minuten duurde. De Nederlander raakte opnieuw geblesseerd, maar na afloop ging het toch vooral over zijn ijzersterke optreden. 

Van de Ven liep eerder dit seizoen een hamstringblessure op. Na lang revalideren maakte hij tegen Aston Villa zijn rentree. 'Hij was foutloos achterin, repareerde fouten van Christian Romero en voorkwam dat Ollie Watkins en Leon Bailey (Villa, red.) konden scoren', aldus The Daily Mail, dat hem een 8 geeft. 

Het Engelse medium weet ook dat de nieuwe blessure van de Oranje-international hard aankomt bij de supporters van Spurs. 'Tottenham-fans jammeren om het verlies van 'monster' Micky van de Ven, die het veld moest verlaten met een nieuwe blessure', zo luidt de kop. 

Spurs-trainer Ange Postecoglou gaf kort daarna aan dat de Nederland denkt er over niet al te lange tijd weer bij te kunnen zijn. "Ik weet het niet niet precies, maar zelf denkt hij dat het niet ernstig is. Tot dat moment (de blessure, red.) speelde hij opnieuw uitstekend", aldus de oefenmeester. 

The Standard gooit er nog een schepje op, en geeft Van de Ven zelfs een 9 als rapportcijfer. 'Fantastisch en met afstand de beste speler van Spurs voordat de blessure roet in het eten gooide. Van de Veen reeg belangrijke intercepties aaneen.'