Terzić gaat niet in op nieuws Mislintat: 'Jouw werk om te praten over geruchten'

Terzić gaat niet in op nieuws Mislintat: 'Jouw werk om te praten over geruchten'

12 maart - 15:31 Laatste update: 15:50
18

Edin Terzić wil niet ingaan op vragen over Sven Mislintat. De bij Ajax geflopte directeur voetbalzaken wordt gelinkt aan Dortmund, maar de hoofdtrainer laat zich hier niet over uit.

Mislintat is één van de opties om het vertrek van de sportieve baas Hans-Joachim Watzke op te vangen, melde Sky Sport maandagavond. Of Terzić hier op wil reageren? "Nee, ik hou er niet van om te praten over geruchten. Ik ben een coach en geen journalist. Jij wel, dus het is jouw werk om over geruchten te praten", luidt het antwoord van de hoofdtrainer tegen VTBL.

Wedden

Meer odds

"Ons werk is om te presteren en het beste uit het team te halen", vervolgt Terzić. "En daar willen we ons op focussen. Vooral omdat er een lastige en belangrijke Champions League-wedstrijd op het programma staat", besluit de oefenmeester van de Champions League-opponent van PSV.

De 51-jarige Duitser was in het verleden zeer succesvol als hoofdscout voor Dortmund, maar hij maakte als technisch directeur weinig indruk bij Arsenal, VfB Stuttgart en Ajax. Het verhaal in Amsterdam is bekend: Mislintat spendeerde zo'n 110 miljoen euro aan twaalf aankopen, waarvan slechts een enkeling uit de verf komt.

Dortmund en PSV trappen woensdagavond om 21:00 uur af voor de return van de achtste finale van de Champions League. De heenwedstrijd in Eindhoven eindigde in een 1-1 gelijkspel.