'Nagelsmann gaat verrassen voor duel met Oranje: Bayern-ster moet plaatsmaken'

'Nagelsmann gaat verrassen voor duel met Oranje: Bayern-ster moet plaatsmaken'

12 maart - 21:22
17

Maar liefst vier spelers van VFB Stuttgart kunnen rekenen op een uitnodiging van Julian Nagelsmann. Drie daarvan zullen hun debuut in de selectie van het Duitse nationale elftal maken. Bovendien zou de bondscoach Leon Goretzka passeren voor de aanstaande vriendschappelijke interlands tegen Frankrijk en het Nederlands elftal.

Chris Führich, Deniz Undav, Maximilian Mittelstädt en Waldemar Anton zouden volgens de Duitse tak van Sky Sport allen opgeroepen worden door Nagelsmann. Stuttgart beleeft een geweldig seizoen en staat op een derde plek in de Bundesliga. Voor Undav, Mittelstädt en Anton zou het eerste keer zijn dat ze bij de Duitse selectie worden gehaald. Führich debuteerde al eerder. Führich imponeert dit seizoen bij Stuttgart met zeven doelpunten en zeven assists in de competie en heeft zich in de kijker gespeeld van Bayern München.

Wedden

Meer odds

De drie debutanten zijn niet de enige verrassing van Nagelsmann. Volgens Duitse media is de 36-jarige bondscoach niet van plan om Goretzka op te roepen. Ondanks dat Goretzka in topvorm verkeert bij Bayern, geeft Nagelsmann de voorkeur aan teamgenoot Aleksandar Pavlovic. Duitsland oefent op 23 maart tegen Frankrijk en neemt het drie dagen later op tegen Oranje.