Van der Vaart geeft Klaassen welgemeend advies: 'Dit is toch helemaal niks man'

Van der Vaart geeft Klaassen welgemeend advies: 'Dit is toch helemaal niks man'

13 maart - 21:22
42

Rafael van der Vaart vindt de huidige situatie van Davy Klaassen bij Internazionale erg jammer. De middenvelder krijgt bijzonder weinig speeltijd in Italië en daarom geeft de analist hem advies.

De laatste invalbeurt van Klaassen, afgelopen weekend tegen Bologna, duurde elf minuten. Een nare situatie, stipt ook Van der Vaart aan. "Daar word ik wel een beetje verdrietig van. Elf minuten afgelopen weekend. Dat is toch helemaal niks man. Je moet gewoon spelen, zeker op die leeftijd. Gewoon minuutjes maken, waar dan ook. Dan kun je wel Inter op je naam hebben… Nou, lekker. Zit je weer op de bank. Dat vind ik jammer", vertelt de analist bij Ziggo Sport.

Wedden

Meer odds

Klaassen maakte eind vorig seizoen transfervrij de overstap van Ajax naar Internazionale. De 31-jarige middenvelder ontliep daarmee de malaise in Amsterdam, maar in Milaan krijgt hij niet veel speeltijd. In totaal kwam Klaassen tot slechts elf optredens in de Italiaanse Serie A. In die wedstrijden begon hij één keer in de basis. Dit is net zo vaak als dat hij vanaf de aftrap begon in zijn drie Champions League-optredens.