Van der Vaart na 'heel raar interview' Luuk de Jong: 'Ik heb hier moeite mee'

Van der Vaart na 'heel raar interview' Luuk de Jong: 'Ik heb hier moeite mee'

14 maart - 11:45 Laatste update: 01:15
128

Rafael van der Vaart stoort zich aan de reactie van Luuk de Jong na de uitschakeling van PSV in de achtste finale van de Champions League. De aanvoerder was teleurgesteld na de nederlaag tegen Borussia Dortmund, maar benadrukte ook dat de Eindhovenaren het fantastisch hebben gedaan in het toernooi.

"En toch heb ik hier moeite mee", reageert Van der Vaart bij Ziggo Sport. Net als trainer Peter Bosz zei De Jong trots te zijn op het team. "Trots... Dat is wat we bedoelen, ze hebben er niet in geloofd. Ze waren tevreden met dit. En als je tevreden bent, dan vind je het allemaal wel oké. Ik vind het een heel raar interview. Je verliest, je wordt uitgeschakeld, terwijl je de tweede helft beter was. Je moet doodziek zijn."

Wedden

Meer odds

"Dan heb ik liever een boos iemand, die om zich heen trapt. Of in ieder geval geëmotioneerd ", vervolgt Van der Vaart. "Maar nu zijn ze trots. Ze beginnen zelfs nog over Sevilla." Youri Mulder kan zich vinden in de kritiek van de ex-Ajacied, die wijst op het duel tussen Atlético Madrid en Internazionale. "Daar hebben we net huilende mensen gezien, met zoveel passie. Die passie om de duels te winnen, had PSV gewoon niet."