Superduo Messi en Suárez schiet Inter Miami naar kwartfinale Champions Cup

Superduo Messi en Suárez schiet Inter Miami naar kwartfinale Champions Cup

14 maart - 08:00 Laatste update: 08:17
10

Inter Miami heeft zich geplaatst voor de kwartfinale van de CONCACAF Champions Cup, De Noord- en Midden-Amerikaanse equivalent van de Champions League. Aan de hand van een scorende Lionel Messi en Luis Suárez werd er met 3-1 gewonnen van Nashville SC. Een resultaat dat na de 2-2 in de heenwedstrijd volstond. 

Messi en Suárez rekenden al snel af met Nashville. De Argentijn zette zijn boezemvriend vrij voor de keeper, die vervolgens verschalkt werd met een schot buitenkant rechts. Halverwege de eerste helft vond Messi zelf het net. De aanvaller kreeg iets te veel ruimte in de zestien, en profiteerde daarvan: 2-0. 

Wedden

Meer odds

De bezoekers uit Tennessee raakte in de eerste helft nog naar de paal. Toen Robert Taylor na ruim een uur spelen de 3-0 tegen de touwen kopte, was het klaar. Sam Surridge tekende nog voor de 3-1, maar die kwam te laat. 

In de kwartfinale treffen Messi en co. FC Cincinnatti uit Amerika, of het Mexicaanse Monterrey. Laatstgenoemde won de heenwedstrijd met 0-1. De return staat voor donderdagavond op het programma. Bij Monterrey staat voormalig AZ- en PSV-verdediger Héctor Moreno onder contract.