Perez teleurgesteld in PSV: 'Verdient tien miljoen per jaar. Hoe kán zoiets, man?'

Perez teleurgesteld in PSV: 'Verdient tien miljoen per jaar. Hoe kán zoiets, man?'

14 maart - 18:13
108

Kenneth Perez heeft niet bepaald een hoge pet op van Borussia Dortmund. Zo werd de Deense analist negatief verbaasd door Niclas Füllkrug en Niklas Süle. Perez is dan ook teleurgesteld door de Champions League-uitschakeling van PSV.

PSV ging woensdagavond met 2-0 onderuit bij Borussia Dortmund. Daardoor zit het Champions League-avontuur erop voor de Eindhovenaren. "Ik moet eerlijk zeggen: ik vond het echt heel teleurstellend dat PSV niet doorgegaan is, tegen deze tegenstander", begint Perez bij Studio Europa van ESPN. "Ik zat met ongelofelijke jaloezie naar die spits van Dortmund (Füllkrug, red.) te kijken. Hij verdient tien miljoen per jaar... Hoe kán zoiets, man?", zegt de oud-aanvaller vol verbazing.

Wedden

Meer odds

"Die Süle ook, daar op rechtsback... Ik vind het wel teleurstellend voor de Eredivisie: PSV wordt straks ongeslagen kampioen en dan kunnen ze over twee wedstrijden niet van dit team winnen", zegt Perez, die wel nog even geloofde in Eindhovens succes. "PSV heeft dit seizoen best wat mazzel gehad in de Champions League. Toen de goal van Füllkrug werd afgekeurd, dacht ik: oké, nu gaan ze ook wel door. Dat lukte dan niet."