Ancelotti hoopvol voor clash met Man City: Real-duo lijkt terug te keren

Ancelotti hoopvol voor clash met Man City: Real-duo lijkt terug te keren

16 maart - 14:09
7

Thibaut Courtois is op de weg terug bij Real Madrid. De Belgische doelman kende een zware blessure, maar traint inmiddels weer bij De Koninklijke. Net als Eder Militão lijkt hij op tijd fit voor de krachtmeting met Manchester City in de kwartfinale van de Champions League.

Op een persconferentie sprak coach Carlo Ancelotti over de blessuregevallen bij Real Madrid. "We zijn hongerig. We zijn in topconditie, beter dan ooit. Binnenkort zullen we ook weer over Courtois en Eder Militão kunnen beschikken", voorspelt de ervaren Italiaan.

Real Madrid staat op 9 april tegenover Manchester City in het Estadio Santiago Bernabéu. De return in Engeland is een week later. "Courtois en Militão tegen City? Ik denk dat ze deel kunnen uitmaken van de selectie, maar we zullen geen risico’s nemen. We zullen ze eerst testen", stelt Ancelotti, die het zaterdagmiddag met de La Liga-koploper opneemt tegen Osasuna.

Courtois werd de laatste maanden vervangen door Andriy Lunin. De terugkeer van de Braziliaanse verdediger is eveneens een opsteker, aangezien Real Madrid de afgelopen periode flink wat blessurezorgen had achterin.

Hoewel Courtois spoedig zijn rentree kan maken voor Real Madrid, lijkt een terugkeer bij de Rode Duivels voor het EK uitgesloten. De sluitpost maakte bondscoach Domenico Tedesco deze week uit voor leugenaar.