Kramer meldt zich op X met harde reactie op prestatie van scheidsrechter Kooij

Kramer meldt zich op X met harde reactie op prestatie van scheidsrechter Kooij

18 maart - 11:51 Laatste update: 13:01
254

Dat Michiel Kramer zich als spits graag uitspreekt is inmiddels bekend en ook afgelopen weekend liet de RKC Waalwijk-spits weer van zich horen. Dit keer was Joey Kooij, de scheidsrechter tijdens PSV - FC Twente, het mikpunt.

De woede online ging vooral over de afgekeurde goal van Myron Boadu in de reguliere speeltijd. De spits van FC Twente kopte de openingstreffer binnen voor de bezoekers uit Enschede tegen PSV, maar de goal werd geannuleerd. Boadu zou de keeper hebben aangevallen, maar daar waren bijzonder weinig mensen het mee eens. "Dit is helemaal niets, die keeper komt zelf slap uit. Hij wordt niet geduwd. Dit is zo licht", was de conclusie van Kenneth Perez bij ESPN.

Wedden

Meer odds

Ook Kramer was het niet eens met de beslissing van Kooij in de wedstrijd PSV - Twente. De spits van RKC liet zijn kritiek horen via X. 'JK, wat een armoe', klonk de conclusie van Kramer. De spits van de Waalwijkers begon zelf als wisselspeler in de wedstrijd tegen Excelsior afgelopen zaterdag. Kramer viel nog wel in, maar hij kwam niet meer tot scoren in het 1-1 gelijkspel.