LIVE: lees hier alles over de persconferentie van Koeman terug (gesloten)

LIVE: lees hier alles over de persconferentie van Koeman terug (gesloten)

18 maart - 16:15 Laatste update: 17:12
18

Ronald Koeman houdt maandagmiddag om 16.30 uur een persconferentie in Zeist. De selectie van het Nederlands elftal is in de loop van de maandag aangekomen en bereidt zich de komende dagen voor op de oefenwedstrijden tegen Schotland en Duitsland. Volg het persmoment in het liveblog van VoetbalPrimeur!

Oranje oefent komende vrijdag in de Johan Cruijff Arena tegen Schotland. Dinsdag 26 maart wordt de interlandbreak afgesloten met een uitwedstrijd in Frankfurt tegen Duitsland. Afgelopen vrijdag maakte Koeman zijn definitieve selectie bekend. De meeste opvallende naam op die lijst was die van Georginio Wijnaldum. De middenvelder van Al Ettifaq is voor het eerst sinds de zomer van 2023 opgeroepen.

Wedden

Meer odds

Memphis Depay keert na een jaar afwezigheid wegens blessures terug bij het Nederlands elftal, terwijl Marco Bizot voor het eerst sinds het EK 2020 bij de definitieve selectie zit. Ajax-spits Brian Brobbey moest al afhaken. De aanvaller raakte zondag tegen Sparta Rotterdam (2-2) geblesseerd. Koeman heeft geen vervanger opgeroepen.

Volg de persconferentie hieronder in het liveblog van VoetbalPrimeur!