Buitenspel: Brenet richt zich op Instagram tot Kooij, Lang en Van Aanholt lachen

Buitenspel: Brenet richt zich op Instagram tot Kooij, Lang en Van Aanholt lachen

18 maart - 21:55
72

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Brenet richt zich tot Kooij
Een dag na PSV - FC Twente (1-0) gaat de strijd op social media verder. Scheidsrechter Joey Kooij trok de aandacht naar zich toe door na rust een doelpunt van Myron Boadu af te keuren. De Tukkers voelden zich bestolen en maandag besluit Joshua Brenet er op Instagram nog een schepje bovenop te doen. 'Damn deze was pijnlijk', begint hij zijn bericht. '12 tegen 11, tja dan wordt het moeilijk.'

Brenet gaat nog een stap verder. 'Prima pot gefloten, geweldig, ongekend.' Daarmee wijst hij openlijk naar Kooij. Diverse PSV-spelers kunnen het niet laten om een reactie te plaatsen. Boy Waterman en Patrick van Aanholt reageren met lachende emoji's, Noa Lang laat ook van zich horen. 'Hahahahahahaha', schrijft de PSV-aanvaller.

Twente-icoon Wout Brama reageert eveneens. 'Wat een gozer ben je toch ook!', zegt hij met een knipoog. PSV trok dankzij een goal van Ricardo Pepi in de slotminuut aan het langste eind.