Ajacied gaat in op interesse uit Premier League: 'Ik ben nergens bang voor'

Ajacied gaat in op interesse uit Premier League: 'Ik ben nergens bang voor'

19 maart - 08:07 Laatste update: 08:30
46

Diant Ramaj houdt zich voorlopig niet bezig met een vertrek bij Ajax. De goalie ziet de mogelijke interesse van Premier League-clubs als een compliment.

In een uitgebreid interview met Voetbal International wordt Ramaj gevraagd naar de interesse uit het buitenland. "Dat heb ik ook gehoord, ja. Dat soort dingen zie ik als feedback voor mijn werk hier. Dat grote clubs belangstelling tonen, zie ik als een compliment. Ik zal overal aan blijven werken, zoals ik nu ook doen", aldus de 22-jarige doelman.

Ramaj wil zich voorlopig blijven focussen op het voetbal en niet op een mogelijk vertrek uit Amsterdam. Hij laat dan ook niet weten hoe concreet de teams uit Engeland zouden zijn. "Ik laat me niet gek maken, ik blijf gewoon rustig en details verbeteren. Dat zit in mijn hoofd, met andere dingen ben ik niet te veel bezig. Dat is werk voor mijn zaakwaarnemers."

En of de Duitse keeper klaar zou zijn voor een stap hogerop? "Ik ben nergens bang voor, want ik weet wat ik kan, en ik weet ook wat anderen kunnen. Ik wil gewoon mijn best doen hier, laten we zien wat de toekomst brengt."