Heracles Almelo licht optie drietal, Willems in de wachtkamer

Heracles Almelo licht optie drietal, Willems in de wachtkamer

19 maart - 11:47
15

Heracles Almelo weet drie spelers langer aan zich te binden. De club heeft de opties in de aflopende contracten van Emil Hansson, Ruben Roosken en Timo Jansink gelicht.

Het drietal ligt nu tot de zomer van 2025 in Almelo vast. "We zijn zeer tevreden over deze spelers en hebben dus de optie gelicht", zegt technisch directeur Nico-Jan Hoogma op de clubwebsite. "We gaan met ze in gesprek over een nog langer verblijf", voegt hij daaraan toe. De verbintenis van Nikolai Laursen werd al verlengd tot medio 2025, met een optie voor twee extra seizoenen.

Wedden

Meer odds

De optie om te verlengen is bij diverse spelers en een staflid niet gelicht. Dat geldt voor assistent-trainer Ivo Rossen, Jetro Willems, Sven Sonnenberg en Chiel Olde Keizer. Het is onduidelijk of Heracles met hen in gesprek gaat over een nieuw contract. Navajo Bakboord en Robin Jalving lopen na dit seizoen uit hun contract en zullen de club verlaten.

Heracles meldt dat huurlingen Ajdin Hrustic, Fredrik Oppegard en Mohamed Sankoh na dit seizoen in principe terugkeren bij hun werkgevers. Hrustic staat onder contract bij Hellas Verona, Oppegard keert terug naar PSV en Sankoh is eigendom van VfB Stuttgart.

Check hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over de uitschakeling van PSV & Ajax en de eerste dag van Alex Kroes!!