Ten Hag krijgt boodschap: 'Heb gezegd dat ik ongelukkig ben over de situatie'

Ten Hag krijgt boodschap: 'Heb gezegd dat ik ongelukkig ben over de situatie'

19 maart - 14:12
20

Christian Eriksen is ontevreden bij Manchester United. De 32-jarige middenvelder is onder manager Erik ten Hag geen basisspeler meer. Hij is met de Nederlander om tafel gegaan om over zijn perspectief te praten.

Eriksen speelde dit seizoen zestien Premier League-duels, waarvan veel als invaller. "Ik heb met Erik gesproken. Ik heb gezegd dat ik ongelukkig ben met de situatie. Ik wil zoveel mogelijk spelen", zegt hij tegen het Deense TV2. "Hij vertelde dat Kobbie Mainoo het goed doet en dat de rest van het middenveld ook goed presteert. Dus, er is concurrentie."

Wedden

Meer odds

Dat Eriksen weinig voorkomt in de plannen van Ten Hag, baart hem zorgen. "Natuurlijk. Op de lange termijn maak je je zorgen, omdat je zoveel mogelijk wil spelen. Je wil niet op de bank zitten." Als doel heeft de Deen om weer basisspeler te worden bij United. "Het gaat erom dat ik mezelf bewijs, zoals je dat als voetballer iedere drie dagen moet doen, om weer in de basis te komen. Dus dat is mijn doel. Ik ben niet tevreden over dat ik niet speel, maar ik lig er niet wakker van. Het is zoals het is: je bent niet beter dan je laatste wedstrijd."