Buitenspel: Ihattaren wekt verbazing met DM om 03.52 uur naar Nederlands model

Buitenspel: Ihattaren wekt verbazing met DM om 03.52 uur naar Nederlands model

24 maart - 10:55 Laatste update: 11:00
154

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Ihattaren baart opzien met DM
Mohamed Ihattaren heeft opzien gebaard met een wel heel late DM op Instagram. Maria Tailor, een Nederlands model en modeontwerper, deelde een screenshot van het privébericht dat Ihattaren om 03.52 uur naar haar stuurde. 

'Hey', luidde het bericht van de voetballer naar Tailor, die bekend is van onder meer de realityserie The Real Housewives of Amsterdam. Een kleine twaalf uur later reageerde zij met de tekst: 'Je weet niet wie ik ben...'

Met het screenshot van Tailor, gedeeld door Instagram-account Reality FBI, gaat het voor de zoveelste keer bij Ihattaren niet om voetbal. De oud-speler van PSV en Ajax tekende afgelopen december een contract tot het einde van dit kalenderjaar (met een optie voor nog drie jaar) bij Slavia Praag, maar volgens diverse Tsjechische media is die samenwerking vroegtijdig beëindigd.