FC Groningen maakt melding van bijzondere overstap naar AC Milan

FC Groningen maakt melding van bijzondere overstap naar AC Milan

25 maart - 17:56
7

FC Groningen-hoofdscout Wes Beuvink heeft een prachtige stap afgedwongen. Hij verruilt de Trots van het Noorden per 1 april voor AC Milan, meldt de Keuken Kampioen Divisie-club maandag.

FC Groningen legt op de clubsite uit hoe het de komende transferperiode wil aanvliegen op organisatorisch vlak. Daarin deelt het ook het nieuwtje over de 25-jarige Beuvink. 'Hij maakt per 1 april aanstaande de overstap naar AC Milan, waar Beuvink onderdeel gaat worden van het scoutingsapparaat van de Italiaanse voetbalgrootmacht', schrijven de Groningers.

Wedden

Meer odds

Beuvink was sinds september 2019 werkzaam in De Euroborg. Sinds medio 2020 fungeerde hij als hoofd scouting. Beuvink heeft dus indruk gemaakt op AC Milan, dat hem nu wegplukt bij FC Groningen.

Beuvink zal bij de eerstedivisionist worden opgevolgd door Arno de Jong, die nu nog hoofd van de jeugdscouting is. Hij valt tijdens de zomerse transferperiode onder manager voetbal & opleiding Art Langeler, mede doordat Wouter Gudde vertrekt.

'Zodra de nieuwe algemeen directeur bij FC Groningen is aangesteld en de eerstvolgende transferwindow er na komende zomer op zit, wordt in gezamenlijkheid besproken of Langeler verder gaat in de rol van technisch eindverantwoordelijke', stelt Groningen.