Slot spreekt Kökcü na explosief interview: 'Té goed om afhankelijk te zijn'

Slot spreekt Kökcü na explosief interview: 'Té goed om afhankelijk te zijn'

25 maart - 21:29
57

Arne Slot heeft Orkun Kökcü een berichtje gestuurd, naar aanleiding van diens explosieve interview met De Telegraaf. De middenvelder van Benfica werd door zijn trainer Roger Schmidt disciplinair geschorst.

Kökcü uitte onlangs in een interview zijn ongenoegen over zijn rol bij Benfica. "Ik heb vanaf het begin nooit het gevoel gehad dat ik belangrijk werd gemaakt. Ook niet door de trainer!", zei hij onder meer. "Ik weet niet of hij op zijn strepen heeft gestaan. Misschien heeft hij veel met de trainer gesproken. Maar ik denk dat je met zo'n interview weinig wint", zegt Slot bij het Ziggo Sport-programma Rondo.

Wedden

Meer odds

"Hij zei toch niet heel veel geks?", vraagt Rafael van der Vaart zich af. Ruud Gullit geeft aan dat buitenlandse media alles uitvergroten. "Europese media blijven erover schrijven", weet Slot. "Ik denk dat het bij één wedstrijd schorsing blijft. Dat hoop ik ook", stelt hij. "Ik ben ervan overtuigd dat hij succesvol gaat worden. Hij is een hele goede speler."

Het is geen geheim dat Slot en Kökcü een heel goede relatie hebben. In mei 2023 werden ze samen kampioen met Feyenoord. "Ik heb hem ook een berichtje gestuurd: je bent té goed om van een trainer afhankelijk te zijn."