Engels gerucht: Ajax raakt overtuigd van Aston Villa-belofte na tweeluik

Engels gerucht: Ajax raakt overtuigd van Aston Villa-belofte na tweeluik

26 maart - 17:52 Laatste update: 19:13
80

Ajax wordt in Engeland gelinkt aan Tim Iroegbunam. De twintigjarige middenvelder van Aston Villa kwam eerder deze maand nog twee keer in actie tegen de Amsterdammers, in de Conference League. Ajax zou op zoek zijn naar een centrale middenvelder die zich kan ontwikkelen.

Football Insider maakt melding van de vermeende Ajax-interesse in Iroegbunam. Het Engelse medium heeft het zo nu en dan aan het rechte eind als het gaat om transfernieuwtjes. Villa wist Iroegbunam als jeugdspeler over te nemen van West Bromwich Albion. De jeugdinternational staat intern hoog aangeschreven bij The Villians, maar hij speelde tot dusver slechts een handjevol wedstrijden dit seizoen.

Daarnaast moet Villa komende zomer verkopen, om de financiële regels van de Premier League niet te overtreden. Daardoor is het niet ondenkbaar dat de Premier League-club mee wil werken aan een transfer van Iroegbunam. Het is niet duidelijk wat de talentvolle middenvelder, die nog tot medio 2027 vastligt, op zou moeten leveren.

Enkele weken geleden kwam Iroegbunam nog twee keer in actie met Aston Villa tegen Ajax. In de Johan Cruijff Arena stond hij 74 minuten als middenvelder op het veld. Toen werd het 0-0. In de return op Villa Park (4-0) mocht Iroegbunam invallen.

Bekijk #DoneDeal met Ole Romeny hieronder of luister op Spotify!