Ihattaren neemt nieuwe zaakwaarnemer 'ZAKA77' in de arm

Ihattaren neemt nieuwe zaakwaarnemer 'ZAKA77' in de arm

27 maart - 14:55 Laatste update: 18:08
99

Mohamed Ihattaren heeft een nieuwe zaakwaarnemer. Althans, daar heeft het alle schijn van. De 22-jarige middenvelder laat volgens transfermarkt.nl zijn belangen voortaan behartigen door ZAKA77

Dat is het makelaarsbedrijf van Mohammed El Ouahdi, de vader van KRC Genk-speler Zakaria El Ouahdi. De 22-jarige verdediger, tevens jeugdinternational van Marokko, speelt in België met rugnummer 77. 'Zaka' lijkt een verwijzing naar zijn voornaam. Momenteel zijn alleen El Ouahdi junior en Ihattaren aangesloten bij ZAKA77.

Wedden

Meer odds

In het verleden waren onder meer Mino Raiola, Ali Dursun en Mo Nouri de begeleiders van Ihattaren, die momenteel onder contract staat bij Slavia Praag. Dat avontuur lijkt van korte duur te zijn, want naar verluidt zijn de Tsjechen van plan de overeenkomst met de voormalig speler van PSV, Ajax en Juventus te ontbinden. 

"Ihattaren, wat een speler was dat", sprak FC Utrecht-speler Ole Romeny onlangs nog in #DoneDeal, de podcast van VoetbalPrimeur. "Zijn creativiteit was geweldig om naar te kijken. Die linkerpoot van hem was gruwelijk. Echt een natuurlijke speler." 

Bekijk #DoneDeal met Ole Romeny hieronder of luister op Spotify!