Ajax mailt supporters en maakt bekend dat prijzen van seizoenkaarten stijgen

Ajax mailt supporters en maakt bekend dat prijzen van seizoenkaarten stijgen

27 maart - 15:59
208

Ajax gaat de prijzen van de seizoenskaarten verhogen. In een mail aan alle seizoenkaarthouders laten de Amsterdammers weten dat er een prijsstijging van vijf procent doorgevoerd zal worden, wat mede komt door de inflatie.

Vanaf woensdag kunnen supporters van Ajax hun seizoenkaart verlengen. Per mail informeren de Amsterdammers de betreffende fans daarover. Daarin wordt ook de prijsstijging gecommuniceerd. 'De prijs van je kaart is met een indexatie van 5% licht gestegen. Dit is mede gebaseerd op de gestegen inflatie', schrijft Ajax.

De huidige nummer vijf van de Eredivisie bedankt haar fans ook voor de steun in het 'moeilijke seizoen' dat de club doormaakt. 'Allereerst willen we je bedanken voor je steun. Steun die we zielsgraag beantwoorden met prestaties die je van Ajax moet verwachten. Het mag duidelijk zijn: dat is ons dit seizoen niet gelukt. We werken daarom ook hard aan een toekomst waarin Ajax weer opstaat. Een toekomst waarin wij geloven en die we graag met jou en al je mede-seizoenkaarthouders tegemoet gaan.'

Ajax verkoopt jaarlijks zo'n veertigduizend seizoenkaarten. In de afgelopen jaren werden er geen nieuwe verkocht. Fans konden enkel verlengen, wegens de grote vraag.