Verrassend gerucht uit Amerika: Ajax nog altijd geïnteresseerd in spelmaker Almada

Verrassend gerucht uit Amerika: Ajax nog altijd geïnteresseerd in spelmaker Almada

27 maart - 20:33
71

Ajax zou de komst van Thiago Almada nog altijd niet uit het hoofd hebben gezet. Dat meldt het Amerikaanse X-account MLS Transfers. Voor de Amsterdammers wordt de komst van de Argentijn financieel wel lastig.

Volgens het Amerikaanse transferaccount is Almada niet van de verlanglijst verdwenen in Amsterdam na de interesse van afgelopen zomer. Zijn daadwerkelijke komst lijkt echter lastig te worden. Ajax heeft financieel niet genoeg middelen om veel te investeren deze zomer, aangezien de club al veel spelers heeft gehaald en zich waarschijnlijk niet zal plaatsen voor de Champions League.

Wedden

Meer odds

De mogelijke komst van Almada was afgelopen zomer een erg belangrijk onderwerp in de Amsterdamse transferperiode. De Argentijn had één van de duurste aankopen van de window kunnen worden, maar zijn komst bleek voor Ajax niet haalbaar. Maurice Steijn zou erg gecharmeerd zijn van Almada, maar Sven Mislintat zag zijn komst wat minder zitten. De spelmaker van Atlanta United wilde zelf graag naar Europa, maar speelt nog altijd in de Major League Soccer.