'Real zet streep door sensationele transfer: vleugelverdediger niet naar Spanje'

'Real zet streep door sensationele transfer: vleugelverdediger niet naar Spanje'

27 maart - 20:53
13

Real Madrid gaat komende zomer geen nieuwe rechtsback aan de selectie toevoegen, meldt Diario AS. Trent Alexander-Arnold van Liverpool werd gelinkt aan een overstap naar Spanje, maar dat lijkt dus niet door te gaan.

De Spaanse grootmacht gaat de aflopende contracten van Nacho Fernandez en Lucas Vazquez verlengen. De 34-jarige aanvoerder speelde al 352 wedstrijden voor Real Madrid en de club is voornemens om zijn contract dat tot aankomende zomer loopt te verlengen. Voor de 32-jarige Vazquez geldt contractueel dezelfde situatie. Hij speelde al 339 wedstrijden voor Real en speelt tegenwoordig als rechtsback.

Wedden

Meer odds

Doordat Vazquez gaat verlengen, ziet Real geen noodzaak meer om Alexander-Arnold naar de club te halen. De Engelsman werd een week geleden door Relevo aan een stap naar de Spaanse hoofdstad gelinkt, maar die interesse is dus van de baan. Met Dani Carvajal en Vazquez heeft Real voor volgend seizoen al twee rechtsbacks. Alexander-Arnold staat nog tot de zomer van 2025 onder contract bij zijn huidige club Liverpool.

Real is nog wel altijd bezig met twee grote transfers. Kylian Mbappé en Alphonso Davies moeten komende zomer naar de Spaanse hoofdstad komen.