Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz mist twee basisklanten in Rotterdam

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz mist twee basisklanten in Rotterdam

2 april - 07:20 Laatste update: 07:26
69

PSV neemt het dinsdagavond tijdens de midweekse speelronde van de Eredivisie thuis op tegen Excelsior. De ploeg van trainer Peter Bosz heeft na de eerste nederlaag van het seizoen tegen NEC wat goed te maken. 

Bosz mist tegen Excelsior een aantal basisklanten. Noa Lang is altijd nog geblesseerd aan zijn hamstring. Maar ook Hirving Lozano en Ismael Saibari zijn niet van de partij. De Mexicaan werd in de rust tegen NEC gewisseld vanwege een kwetsuur en Saibari gaf na de warming-up in Nijmegen aan dat hij het niet helemaal vertrouwde. Tillman was afgelopen weekend de vervanger van Lozano. Daarom zal de Amerikaan vermoedelijk starten in Kralingen.

Verder lijken er weinig verrassingen te zijn bij PSV. Walter Benítez staat onder de lat bij de Eindhovenaren. De defensie en het middenveld zal hetzelfde staan als in de verloren wedstrijd tegen NEC. Op het middenveld starten Joey Veerman en Jerdy Schouten, met voor hun Guus Til. Johan Bakayoko start zoals gewoonlijk op rechtsbuiten en de onbetwiste spits Luuk de Jong is te vinden in de punt van de aanval.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Til; Bakayoko, De Jong, Tillman.