Gigantisch veel lof voor Van de Ven: 'Kan net zo goed worden als Van Dijk'

Gigantisch veel lof voor Van de Ven: 'Kan net zo goed worden als Van Dijk'

7 april - 22:34
9

Micky van de Ven krijgt erg mooie woorden van voormalig voetballer Jamie Redknapp. De oud-middenvelder van onder andere Tottenham Hotspur denkt dat de Nederlander het net zo ver kan schoppen als Virgil van Dijk.

"Deze jongen heeft alles in zich om het ver te schoppen", vertel Redknapp bij Sky Sports. "Je merkt ook hoe erg Tottenham hem mistte vanwege zijn blessure. Als hij blessurevrij kan blijven, kan hij minimaal net zo goed worden als Virgil van Dijk. Toen Van Dijk dezelfde leeftijd had, was hij niet op dit niveau van Van de Ven. Hij wordt alleen nog maar beter."

Wedden

Meer odds

De Engelsman benadrukt dat het belangrijk is dat Van de Ven niet te vaak in de lappenmand terecht komt. "Hopelijk krijgt hij niet te vaak last van blessures, want dat kan ook zijn snelheid verminderen. Maar het is een geweldige speler."

De 22-jarige Nederlander won zondag met 3-1 van Nottingham Forest. Van de Ven was zelf erg belangrijk door de 2-1 met een keiharde knal binnen te schieten. Het is zijn tweede doelpunt van het seizoen.