Booy hoopt nog altijd op Ajacied Gentenaar

Booy hoopt nog altijd op Ajacied Gentenaar

Gepubliceerd: zondag 11 januari 2009 om 10:02zo 11-01-2009 om 10:02

Volgens RTV Rijnmond staat Gentenaar nog altijd bovenaan het lijstje van Booy, die graag een nieuwe doelman aan zijn selectie toe wil voegen. De oefenmeester sprak reeds met de voormalig goalie van NEC en Borussia Dortmund, maar moet wachten op Ajax. Die club wil eerst zien of de jonge goalie Sergio Padt het niveau aankan, waardoor een transfer voorlopig nog uiterst onzeker is.

Gentenaar zelf, die bezig is aan zijn derde seizoen in Amsterdamse dienst, heeft al aangegeven graag de overstap te maken naar de Kasteelclub. Sparta kijkt echter ook al verder. Komende week bekijkt het doelman Peter Mollez van KV Kortrijk, die kort geleden eveneens aangaf graag de overstap naar Spangen te maken.

Mocht Booy geen nieuwe doelman tot zijn beschikking krijgen voor de herstart van de competitie, dan staat op 18 januari Cor Varkevisser gewoon onder de lat tijdens het duel met FC Groningen. De goalie stond dit seizoen al zeven keer in de goal, de geblesseerde Harald Wapenaar verdedigde het doel van Sparta al twaalf keer.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws