Maas gaat een paar dagen genieten van promotie

Maas gaat een paar dagen genieten van promotie

Gepubliceerd: donderdag 4 juni 2009 om 08:00do 04-06-2009 om 08:00

Fabian Eijkhout
WAALWIJK

"Dat ik dit zo mag meemaken is prachtig", zei Maas tussen een hossende RKC-selectie tegenover VoetbalPrimeur. "Ik ben natuurlijk lang geblesseerd geweest, maar dit is echt heel mooi. Ik denk, als je kijkt naar het gehele seizoen, dat het een verdiende promotie is."

De 39-jarige Eindhovenaar speelde dit seizoen in totaal vijftien competitieduels voor RKC, waar hij bezig is aan zijn eerste seizoen sinds zijn terugkeer. Of zijn loopbaan nog een vervolg krijgt in het betaald voetbal is onbekend. "Dat is nu nog niet duidelijk", aldus de voormalig speler van onder meer Feyenoord, Hertha BSC en Heracles Almelo.

Aan een vervolg van zijn loopbaan wilde Maas eigenlijk ook niet denken. "We gaan eerst maar eens lekker feesten. Eerst hier een paar dagen van genieten, dan ga ik weer aan volgend jaar denken. Dat komt later dus wel", aldus Maas, die daarna richting de feestvierende geelhemden ging. Daar zag de RKC'er nog net hoe de staartjes van ploeggenoot Anton Jongsma werden afgeknipt, het gevolg van een eerdere belofte.

Lees meer over: RKC Waalwijk

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws