Herstel Man Utd-verdediger Vidic ligt op schema

Herstel Man Utd-verdediger Vidic ligt op schema

Gepubliceerd: maandag 16 november 2009 om 12:36ma 16-11-2009 om 12:36

De kwetsuur hield Vidic al weken aan de kant. In samenspraak met Sir Alex Ferguson sprak bondscoach Radomir Antic echter af Vidic ritme op te laten doen bij het nationale team. Dit resulteerde in drie kwartier speeltijd in het oefenduel met Noord-Ierland.

"We hebben vooraf al de afspraak gemaakt dat Vidic zaterdag één helft zou spelen. Woensdag komt hij ook in actie tegen Zuid-Korea, zoals afgesproken", aldus Antic. Vidic ondervond tijdens zijn terugkeer geen hinder van de blessure. "Alles gaat goed", bevestigt de bondscoach.

Minder goed nieuws was er voor Jonny Evans. De vervanger van Vidic in de basiself van Manchester United liep in hetzelfde duel juist een kuitblessure op. Daarmee is hij, na Vidic en Rio Ferdinand, de derde Mancunian met een kuitkwetsuur. Bondscoach Nigel Worthington besloot Evans direct naar de kant te halen.

"Ik denk dat dat alleen maar eerlijk is tegenover Jonny en Man Utd. We hebben de blessure direct met ijs behandeld. We moeten een dagje wachten voordat we exact weten wat voor blessure Jonny heeft opgelopen en of deze ernstig van aard is."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws