Garcia mag alleen nog trainen met beloften

Garcia mag alleen nog trainen met beloften

Gepubliceerd: woensdag 9 december 2009 om 18:24wo 09-12-2009 om 18:24

Dat is nu niet meer het geval, meldt FC Groningen op het eigen digitale thuis. "Trainer Ron Jans zal geen gebruik meer maken van de diensten van Garcia en geen beroep meer op hem doen voor de wedstrijden van het eerste elftal. De Spanjaard zal tot aan zijn vertrek uit Euroborg trainen met de beloften", aldus de club in een statement.

De 26-jarige moet dan ook zo snel mogelijk naar een andere club verhuizen. "In een onderling gesprek waren staf en speler tot de conclusie gekomen dat zij niet bij elkaar passen en ook niet meer gelukkig met elkaar zouden worden. De laatste weken is dat beeld tijdens trainingen en wedstrijden versterkt en dit heeft er toe geleid dat de komende periode nadrukkelijk zal worden toegewerkt naar een definitieve oplossing."

Garcia speelt sinds 2008 voor FC Groningen. Vorig seizoen kwam hij nog 28 keer in actie in de Eredivisie. Deze jaargang staat de teller, na invalbeurten tegen NEC en Feyenoord, slechts op 38 minuten. Dat heeft deels ook te maken met de rugblessure die hij in het begin van het seizoen opliep.

Lees meer over:FC Groningen

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws