Kaká: Pérez bleef altijd achter mij staan

Kaká: "Pérez bleef altijd achter mij staan"

29-09-2011 17:39

Kaká zegt de laatste twee jaar veel steun te hebben gehad aan Florentino Pérez, de steenrijke eigenaar van Real Madrid die de aanvaller voor ruim zestig miljoen euro overnam van AC Milan. "Ik heb veel aan hem te danken. Hij is ook tijdens mijn blessureleed altijd achter mij blijven staan."

"Hij kwam mij na het duel met Ajax ook als eerste feliciteren met mijn treffer en goede spel. Mede door Pérez heb ik besloten mijn contract bij Real uit te dienen. Het is een geweldige persoon die door media vaak onterecht in een negatief daglicht wordt gezet", spreekt Kaká zijn mening uit in de Spaanse media.

De Braziliaanse international leek afgelopen zomer te vertrekken. Clubs als Manchester City, Chelsea, AC Milan en Internazionale hadden belangstelling, maar Kaká verkoos een langer verblijf bij Real Madrid boven een transfer. "Het was erg makkelijk geweest om in de zomer bij Real Madrid te vertrekken. Ik ben uiteindelijk gebleven, omdat ik mezelf hier nog wil bewijzen.

"Ik wil kampioen worden en de Champions League winnen. De fans moeten de 'echte' Kaká nog te zien krijgen. Dat gaat dit jaar zeker gebeuren. Ik voel me met de week sterker worden en hoop voorlopig blessurevrij te blijven", aldus Kaká, die onder José Mourinho niet elke week is verzekerd van een basisplaats.