Maradona schorst keeper voor seizoen na kopstoot

Maradona schorst keeper voor seizoen na kopstoot

13-06-2012 13:18

Nasser moet boeten voor een onbezonnen actie in de finale van de Champions League van de Golfregio. Na tien minuten deelde de doelman van het nationale elftal van de Verenigde Arabische Emiraten een kopstoot uit aan een opponent in het shirt van Al-Muharraq. De club uit Bahrein profiteerde van de overtalsituatie en knokte zich terug.

Na een 3-1 zege, het eerste duel eindigde in een 1-3 overwinning voor Al Wasl, dienden strafschoppen de beslissing te brengen. Al-Muharraq trok aan het langste eind. Het bestuur van Al-Wasl is op z'n zachtst gezegd 'not amused' met de actie van Nasser. "Een belachelijke actie. Een actie die niet alleen de club een slechte naam bezorgt, maar het hele land", klinkt het op de officiële website van de club.

De 28-jarige Nasser, die een geschiedenis vol baldadigheden met zich meedraagt, werd eerder dit seizoen voor zeventien duels geschorst nadat hij de trainer van een tegenstander een klap verkocht. Hij besloot direct te stoppen met voetballen, maar kwam later terug op dat besluit. Nu hij opnieuw over de schreef is gegaan, is de maat vol voor Al-Wasl. Nasser is voor het gehele seizoen 2012/2013 geschorst.