Eto'o na charge tegen Henderson door het stof
Over moment met Suarez is Eto'o minder schuldbewust

Eto'o na charge tegen Henderson door het stof

31-12-2013 09:27
6

Na afloop van de Premier League-topper werd er veel over Eto'o gepraat. De Kameroener maakte dus een harde overtreding op Henderson, produceerde de winnende treffer én tikte Luis Suarez in de slotfase onderuit in het strafschopgebied. Ook bij die laatste situatie was Webb hem goedgezind.

Over de trap tegen Henderson voelt Eto'o zich schuldig. "Ik had er misschien uitgestuurd moeten worden", zegt hij in The Mirror. "Maar ik ben geen scheidsrechter. Iedereen mag zijn eigen mening hebben, maar we moeten de beslissingen van de officials respecteren. Het was een wedstrijd met passie, de mensen weten dat ik geen agressieve speler ben."

"Heel vervelend om Jordan zo op de grond te zien liggen. Ik wil van de gelegenheid gebruik maken om sorry te zeggen", aldus Eto'o, die minder schuldbewust is over het moment met Suarez, waarbij Chelsea een strafschop tegen had moeten krijgen. "De scheidsrechter deed zijn werk. Hij stond er twee meter vandaan. We kunnen niet allemaal de scheidsrechter zijn. Voor mensen die verder weg stonden is het makkelijk praten. Ja, er was contact, maar ik beging geen overtreding."