Van Marwijk ontevreden: Er blijft te weinig over
HSV-trainer blijft achter met één aanvaller

Van Marwijk ontevreden: "Er blijft te weinig over"

10-01-2014 09:54
3

Rudnevs fungeerde in Hamburg als stand-in voor Pierre-Michel Lasogga. Toen Hannover 96 zich voor de Let meldde, hoefde hij zelf niet lang na te denken en ook HSV ging overstag door akkoord te gaan met een tijdelijk vertrek. "Het is een win-winsituatie voor alle partijen", verklaart technisch manager Oliver Kreuzer tegen MOPO. "Rudi was niet tevreden met zijn situatie, wil meer spelen en wij kunnen ons budget wat ontlasten."

Van Marwijk pleit nu voor actie. "Als je twee spitsen tot je beschikking hebt en er één vertrekt, dan blijft er te weinig over. Je kan zeggen dat een nieuwe speler de voorwaarde was om in te stemmen met het vertrek van Rudnevs", citeert Voetbal International. "Het liefst heb ik vandaag een nieuwe spits, maar als ik over twee weken mijn gewenste speler krijg, dan is dat belangrijker."

De Nederlander weet dat zijn werkgever krap bij kas zit. "Ik ken de situatie van de club, daarom zaten we ook in Indonesië. Ik ken een paar goede spelers die willen komen. Maar het heeft ook te maken met geld. Ik spreek er elke dag met Kreuzer over en ben overtuigd dat we een oplossing vinden", aldus Van Marwijk.