'Feyenoord moet alsnog volle pond betalen voor gewilde en populaire spits'
Van Geel spreekt berichten over gezakte transferprijs tegen

'Feyenoord moet alsnog volle pond betalen voor gewilde en populaire spits'

19-08-2014 10:50
10

Feyenoord moet waarschijnlijk toch een aardige som op tafel leggen voor John Guidetti. Technisch directeur Martin van Geel spreekt de berichten van dinsdagochtend over een gezakte transferprijs tegen.

Feyenoord is twee weken voor het sluiten van de transfermarkt nog altijd op zoek naar een nieuwe doelpuntenmaker. John Guidetti, die in het verleden als huurling veel populariteit vergaarde bij Het Legioen, is al lange tijd een doelwit van de Rotterdammers. Dinsdag werd bekend dat zijn werkgever Manchester City de vraagprijs zou hebben laten zakken naar drie miljoen euro.

Wedden

Meer odds

Volgens Sp!ts- en Metro-journalist Johan van Boven is dat niet waar. Van Geel liet hem weten dat de berichten over Guidetti onjuist zijn. Dat zou kunnen betekenen dat Feyenoord nog altijd een bedrag van rond de vijf miljoen euro moet bieden, wil het de Zweedse spits in huis halen. Wel staat Guidetti op de transferlijst bij de Engelse kampioen.

Guidetti speelde in het seizoen 2011/12 23 competitiewedstrijden voor Feyenoord. De jonge aanvaller scoorde daarin twintig keer. Guidetti werd met name heel populair door zijn hattricks in drie opeenvolgende thuisduels met achtereenvolgens FC Twente, Ajax en Vitesse én zijn openlijke flirts met het publiek in De Kuip.