'PSV vindt voor één miljoen euro beoogde extra middenvelder in Zweden'
Celso Borges op radar van Eindhovenaren

'PSV vindt voor één miljoen euro beoogde extra middenvelder in Zweden'

21-08-2014 16:36
16

PSV is in de zoektocht naar een nieuwe middenvelder uitgekomen in Zweden. De Eindhovenaren hebben hun oog naar verluidt laten vallen op de 26-jarige Celso Borges van AIK.

Naast PSV heeft ook het uit Frankrijk afkomstige Evian verregaande interesse voor Borges. Het prijskaartje dat om de nek van de Costa Ricaan hangt, bedraagt één miljoen euro. Borges staat al langer op de radar van Evian, dat echter al een tijd niets meer van zich heeft laten horen. Fotboll Direkt meldt donderdag dat PSV belangstelling heeft om de middenvelder over te nemen van de topclub uit Zweden. Voetbal International stelt dat Borges in het Philips Stadion onlangs is 'aangemerkt als mogelijk interessant'.

Het is geen geheim dat PSV voor komend seizoen nog op zoek is naar een extra middenvelder. Marcel Brands, technisch directeur in Eindhoven, heeft echter laten weten dat hij niet geforceerd een aankoop gaat doen. "We halen niet zomaar iemand omdat de buitenwacht vindt dat we iets moeten halen", zei hij onlangs tegenover het Eindhovens Dagblad. Hoofdtrainer Phillip Cocu liet bovendien aan Metro weten dat hij graag iemand aan de selectie toevoegt die dezelfde kwaliteiten heeft als aanvoerder Georginio Wijnaldum.