Rodgers is vragenvuur zat: De Balotelli-show vormt daarop geen uitzondering

Rodgers is vragenvuur zat: "De Balotelli-show vormt daarop geen uitzondering"

Gepubliceerd: donderdag 23 oktober 2014 om 15:43do 23-10-2014 om 15:43

Liverpool-manager Brendan Rodgers is de aanhoudende vragen over Mario Balotelli spuugzat. Daags na de Champions League-wedstrijd tegen Real Madrid (0-3) sprak de oefenmeester zijn vertrouwen uit in de man van twintig miljoen euro.

Rodgers verklaarde woensdagavond nog met Balotelli te willen praten omwille van de shirtruil halverwege de wedstrijd. Dat beoordeelde de coach als onwenselijk, maar hij is duidelijk niet voornemens om de spits hard aan te pakken. "Draait deze persconferentie om Balotelli? Voor mij is het geen thema. Ik selecteer de spelers op trainingsarbeid en de beste teams winnen wedstrijden", concludeerde hij.

"De Balotelli-show vormt daarop geen uitzondering. Ik beschouw hem als één van de spelers en heb ook waardering voor spelers met een eigen wil, maar het moet niet leiden tot individueel gedrag. Het moet wel in het teambelang gebeuren. Mario werkt hard en ik heb niets te klagen over zijn instelling", aldus Rodgers, die de hoofdpersoon in kwestie inmiddels sprak.

"Een eventuele sanctie blijft binnen vier muren. We hebben een gesprek gehad en dat boek is nu weer dicht", vervolgde Rodgers. "Deze jongen doet echt ontzettend zijn best om een toekomst op te bouwen en dan blijkt vanzelf hoe dat uitpakt. Meer kan ik momenteel niet van hem vragen. Dat geldt voor iedereen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws