'Woedende Zoet overweegt vertrek bij PSV na passeeractie van Cocu'

'Woedende Zoet overweegt vertrek bij PSV na passeeractie van Cocu'

Gepubliceerd: vrijdag 24 oktober 2014 om 21:27vr 24-10-2014 om 21:27

Jeroen Zoet heeft intern zeer gepikeerd gereageerd op de beslissing van PSV-trainer Philip Cocu om de doelman te passeren voor het Europa League-duel met Panathinaikos (1-1). Die actie is bij de sluitpost volledig in het verkeerde keelgat geschoten, zei Johan Derksen vrijdag in het televisieprogramma Voetbal International.

Cocu gaf voor de tweede keer dit seizoen de voorkeur aan Remko Pasveer in een Europese wedstrijd en daar is Zoet het absoluut niet mee eens. De derde doelman van het Nederlands elftal wil juist alles spelen in Europa om internationale ervaring op te doen en hij vindt het onbegrijpelijk dat Cocu dat niet begrijpt. Zoet overweegt zelfs een vertrek bij PSV als Cocu dergelijke 'vreemde beslissingen' blijft nemen.

Clubwatcher Thijs Slegers nuanceerde de uitspraken van Derksen enigszins op Twitter. 'Johan gaat wat ver inzake Zoet. Nog geen opdracht gegeven voor hett zoeken van een club, maar dit vergeet Zoet zeker niet als er interesse komt. Gepasseerd worden voor zulke duels kan invloed hebben op internationale status en z'n stek bij Oranje. Dat kan Zoet niet gebruiken", aldus Slegers.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws