'ADO weigert transfer Kramer, spits zegt ook nee uit angst voor Syrië'
Boomlange spits werd eerder gelinkt aan Feyenoord

'ADO weigert transfer Kramer, spits zegt ook nee uit angst voor Syrië'

04-01-2015 17:11
2

Voor ADO Den Haag is een spannende periode aangebroken. De selectie verblijft momenteel voor een trainingskamp in het Spaanse Estepona, maar weet dat er concrete belangstelling bestaat voor topschutter Michiel Kramer. Er werd zelfs al een bod neergelegd in het Kyocera Stadion.

Vanuit Turkije werd door Gaziantepspor hetzij Mersin Idman Yurdu geboden op Kramer, die momenteel gedeeltelijk de topscorersranglijst van de Eredivisie aanvoert. In dit geval besloot ADO de aanbieding naast zich neer te leggen. Zelf wilde de boomlange aanvaller eveneens niet verkassen, aangezien de genoemde clubs zich in de buurt van de Syrische grens bevinden. Volgens Omroep West aast hij bovendien op andere opties.

De 26-jarige Kramer maakte dit seizoen elf doelpunten namens de Haagse club. Op dit moment kampt hij met buikgriep. Het is sowieso duidelijk dat hij de eerste competitiewedstrijd na de winterstop mist namens ADO, omdat hij vanwege een gele kaart tegen sc Heerenveen (0-0) is geschorst voor het treffen met SC Cambuur.

Kramer werd dit seizoen al meerdere malen gelinkt aan Feyenoord. Tot op heden werden de Rotterdammers niet concreet.