'Koeman komt weer uit bij bekende en maakt van Nederlandse doelman 'chief target'
Weer een bekende voor Koeman?

'Koeman komt weer uit bij bekende en maakt van Nederlandse doelman 'chief target'

04-06-2015 09:40

Maarten Stekelenburg staat in de belangstelling van Southampton, als we Southern Daily Echo mogen geloven. Deze krant, die Southampton op de voet volgt, meldt namelijk dat Ronald Koeman graag een goede tweede keeper achter Fraser Forster wil hebben.

Forster is waarschijnlijk de gehele eerste seizoenshelft zoet met een knieblessure en Koeman is dan ook op zoek gegaan naar een goed alternatief voor in het doel. Stekelenburg prijkt hoog op zijn verlanglijst Hij wordt bestempeld als 'chief target'. De 32-jarige doelman staat nu nog op de loonlijst bij Fulham en werd het voorbije seizoen al verhuurd aan AS Monaco.

Wedden

Meer odds

Bij Fulham is Stekelenburg niet meer nodig, ondanks het feit dat hij nog een tweejarig contract heeft. The Saints hebben derhalve een goede kans. Koeman kan hem zo goed als zeker op huurbasis of definitief overnemen. De 54-voudig international Stekelenburg - of een andere doelman - is hard nodig bij Southampton. Forster is geblesseerd en van Cody Cropper werd afscheid genomen. Koeman heeft alleen de routinier Kelvin David en de onervaren Paulo Gazzaniga tot zijn beschikking.