Gekte rond terugkeer Kuyt: 'Gelukkig zit ik niet bij de beveiliging'
Aanvaller werkt eerste training af bij Rotterdammers

Gekte rond terugkeer Kuyt: 'Gelukkig zit ik niet bij de beveiliging'

02-07-2015 08:16

Dirk Kuyt kijkt ontzettend uit naar zijn eerste training met Feyenoord, donderdagochtend. Op Varkenoord worden duizenden mensen verwacht om de verloren zoon welkom te heten.

Het wordt donderdag passen en meten bij het trainingsveld. Volgens berichten komen er duizenden mensen op de training met Kuyt af. "Gelukkig ben ik voetballer bij Feyenoord en zit ik niet bij de beveiliging", lacht Kuyt in het Algemeen Dagblad. "Ik was al blij dat ik na al die jaren terug ben bij Feyenoord en de positieve reacties van alle mensen hebben dat gevoel alleen maar versterkt."

"Ik heb geen idee hoeveel mensen er daadwerkelijk bij willen zijn tijdens mijn eerste training, ik laat het maar allemaal op mij afkomen. Maar ik sta te trappelen om te beginnen, de vakantie heeft wel lang genoeg geduurd", aldus Kuyt. "Ik pik nog twee trainingen in Nederland mee, want dit moet een scherpe voorbereiding worden.

"Mijn conditie is al in orde. Ik kijk er echt naar uit om nu weer te beginnen", aldus Kuyt, die direct een voortrekkersrol neemt. "De voorbereiding is echt begonnen, we werken toe naar de start van de competitie, begin volgende maand. Daar moet iedereen nu al echt mee bezig zijn."