Van Gaal rondt na transfers Depay en 'Schweini' nog een deal met oude bekende af
Nieuwe transfer voor United

Van Gaal rondt na transfers Depay en 'Schweini' nog een deal met oude bekende af

27-07-2015 07:19
3

Manchester United heeft zich versterkt met Sergio Romero. De doelman komt over van Sampdoria en tekent een driejarig contract in Manchester, met daarin de optie voor nog een seizoen. Zodoende haalt Van Gaal wederom een oude bekende in huis.

De 28-jarige Romero werkte in zijn tijd bij AZ al samen met Van Gaal, die onlangs met Bastian Schweinsteiger en Memphis Depay ook 'bekenden' binnenhaalde. "Sergio is een erg getalenteerde keeper. Hij was nog een jonge keeper in mijn tijd bij AZ en ik ben blij dat hij Manchester United komt versterken. Hij maakte met Argentinië een geweldig WK door in Brazilië, al denk ik daar niet te veel meer aan, haha", aldus Van Gaal.

Van Gaal zegt vervolgens dat hij graag met Romero aan de slag gaat. De doelman is volgens de coach een 'fantastische aanvulling voor het team'. Romero wordt tweede keeper achter David de Gea, Victor Valdes mag vertrekken. "Om voor de grootste club ter wereld te gaan spelen, is voor mij een droom die uitkomt. Van Gaal is een fantastische manager en ik kan niet wachten om te beginnen aan deze nieuwe uitdaging in mijn carrière", zei Romero.