PSV'er met jetlag: Een vertrek? Zelfs al wil PSV me verkopen, ik blijf
"Ja, ik ben een beetje moe"

PSV'er met jetlag: "Een vertrek? Zelfs al wil PSV me verkopen, ik blijf"

31-07-2015 12:36
7

Andrés Guardado is terug bij PSV en dat ging niet onopgemerkt voorbij. De Mexicaan trainde vrijdag voor het eerst dit seizoen mee in Eindhoven.

Guardado werd op De Herdgang in het zonnetje gezet, nadat hij vorige week de Gold Cup won met Mexico. Na een applaus en erehaag trainde hij kort mee. "Ja, ik ben een beetje moe, dat komt ook wel door de jetlag", aldus Guardado, die donderdag terugkeerde vanuit de Verenigde Staten, tegen het Eindhovens Dagblad en Voetbal International.

"Ik verwacht volgende week met de groep weer alles te kunnen doen. Of ik speel in de Johan Cruijff Schaal (zondag tegen FC Groningen, red.), dat is aan de trainer en ligt niet aan mijzelf. Maar ik wil zo snel mogelijk spelen en de ploeg helpen. Een vertrek? Zelfs al wil PSV me verkopen, ik blijf."

Intussen ligt er nog een belangrijk vraagstuk in Eindhoven. Wie wordt de nieuwe aanvoerder? Guardado is de grootste kanshebber om de band van de naar Newcastle United vertrokken Georginio Wijnaldum over te nemen. "Phillip Cocu bepaalt wie er aanvoerder wordt. Wat zijn keuze ook is, het zal de goede zijn. Het zou een eer zijn." In de voorbereiding was Luuk de Jong vaak aanvoerder.

 

Andrés Guardado is na het Gold Cup-succes terug bij PSV en krijgt een erehaag van spelers en supporters. Mooi! (via PSV)

Posted by Voetbalprimeur on vrijdag 31 juli 2015