Begrip voor Botteghin: Voor hem vervelend dat we niet willen meewerken
Braziliaan wil zelf dolgraag naar Rotterdam

Begrip voor Botteghin: "Voor hem vervelend dat we niet willen meewerken"

31-07-2015 19:31
8

Een transfer van Eric Botteghin naar Feyenoord is vooralsnog onbespreekbaar. Dat liet FC Groningen bij monde van algemeen directeur Hans Nijland donderdag duidelijk weten. Erwin van de Looi valt Nijland bij. 

"Voor hem misschien heel vervelend dat we niet willen meewerken", legt de trainer van de formatie uit Groningen uit in het Algemeen Dagblad. "Elke speler heeft een prijs, als daar een adequate vervanger tegenover staat. Maar ik denk niet dat we die voor Botteghin zomaar gaan vinden."

Botteghin zelf steekt niet onder stoelen of banken dat hij maar al te graag naar De Kuip verhuist. "Ik ben bijna 28 en nu doet die kans zich voor. Feyenoord is een van de grootste clubs van Nederland. Dit is een droom voor mij", vertelde de Braziliaanse mandekker in het Dagblad van het Noorden. "Ik heb alles gedaan voor Groningen wat ik kon doen en moet nu ook aan mezelf denken. Dit is mijn kans."

Omdat Groningen met Tjaronn Chery en Maikel Kieftenbeld reeds twee basiskrachten kwijtraakte, weigert de bekerwinnaar mee te werken aan het vertrek van opnieuw een belangrijke schakel.