Wang laat ADO wéér in de steek: We hadden inderdaad op het geld gehoopt

Wang laat ADO wéér in de steek: "We hadden inderdaad op het geld gehoopt"

31-12-2015 20:35
20

ADO Den Haag-eigenaar Hui Wang zou eerder deze week beloofd hebben dat de miljoenen waar zijn club al weken op zit te wachten, vóór het einde van 2015 naar Den Haag zouden worden overgemaakt. Omroep West meldt donderdag echter dat er op oudjaarsdag nog geen spoor te bekennen is van de verwachte 3,7 miljoen euro. 

Het lijkt er nu ook niet meer op dat ADO dit kalenderjaar nog hoeft te rekenen op het beloofde bedrag. In China zijn de banken namelijk al dicht, weet het regionale medium te melden. 

Volgens Ronald van der Geer, woordvoerder van de huidige nummer tien van de Eredivisie, blijft ADO vertrouwen houden in Wang. "We hadden inderdaad verwacht dat het geld er op deze laatste dag van het jaar zou zijn, maar blijkbaar duurt het lang om het over te maken vanuit China. Er is wat ons betreft overigens geen strakke deadline voor die betaling. Als het volgende week gestort wordt, dan zijn we ook tevreden", luidt zijn reactie. 

Wang liet eerder al twee betalingstermijnen verstrijken. Twee weken geleden meldde ADO nog dat er een akkoord was bereikt met de Aziatische ondernemer en zijn bedrijf United Vansen.