Bittere pil voor Ajax-huurling: We hadden allemaal hogere verwachtingen

Bittere pil voor Ajax-huurling: "We hadden allemaal hogere verwachtingen"

26-04-2016 18:35
6

Lucas Andersen had zich meer voorgesteld van zijn verblijf bij Willem ll. De Ajax-huurling speelt met de Tilburgers tegen degradatie en dat is voor de Deen een flinke omschakeling ten opzichte van vorig seizoen.

De aanvallende middenvelder geeft aan dat niet alleen hij, maar ook de selectie op voorhand meer van het seizoen verwacht had. "We hadden allemaal hogere verwachtingen", aldus Andersen in gesprek met FOX Sports. "Misschien hoger dan vorig seizoen, maar nu is dat helemaal niet zo. We spelen tegen degradatie en daar gaan we ons best voor doen."

Toch blijft de jonge Deen nuchter en kalm. "Het is maar voetbal en dit is ook maar een wedstrijd. Deze is wat meer bepalend omdat we in deze situatie zitten, maar je moet toch je doelpunten maken en goed spelen. Als je dat doet, krijg je ook de punten en blijven we in de Eredivisie."

Met nog twee duels te gaan staat Willem II op de vijftiende plek op de ranglijst. De Tricolores, die net zo veel punten (26) hebben als nummer zestien Excelsior, nemen het nog op tegen Feyenoord (thuis) en Roda JC (uit).