Ik blijf zeggen dat we langer mee moeten blijven doen om het kampioenschap

"Ik blijf zeggen dat we langer mee moeten blijven doen om het kampioenschap"

01-05-2016 20:02
8

Feyenoord wist zondagmiddag met 0-1 te winnen van Willem II, maar makkelijk ging dat zeker niet. De Rotterdammers speelden een zeer matte eerste helft. Tot onvrede van Karim El Ahmadi.

"De eerste helft zag er niet uit en het heeft wel gedonderd in de kleedkamer", laat El Ahmadi weten in gesprek met FOX Sports. "De trainer was niet blij en het moest echt beter in de tweede helft. Bij vlagen hebben we na rust het eerste kwartier wel goed gevoetbald." Het leidde in de 57ste minuut tot het doelpunt van Anass Achahbar, die daarbij hulp kreeg van een blunderende Kostas Lamprou.

Met de zege in Tilburg heeft de bekerwinnaar zich definitief verzekerd van de derde plaats in de Eredivisie. "Het belangrijkste is dat we de derde plek hebben, maar je moet hier ook gewoon winnen. De tweede helft waren we scherper en komen we ook terecht op voorsprong."

Volgens El Ahmadi valt niet te spreken van een geslaagd seizoen. "Ik blijf zeggen dat we langer mee moeten blijven doen om het kampioenschap. We zijn helaas te snel afgehaakt, dus dat is heel jammer. Maar al met al maakt het winnen van de beker het seizoen nog wel een beetje goed."