'Real schakelt door naar interessant drietal als Pogba niet naar Madrid komt'

'Real schakelt door naar interessant drietal als Pogba niet naar Madrid komt'

10-07-2016 14:58
1

Chelsea-aanvaller Eden Hazard staat nog steeds op het wenslijstje van Real Madrid. De Koninklijke hoopt in eerste instantie om Paul Pogba los te weken bij het Italiaanse Juventus. Als de Madrilenen daar niet in slagen, komt Hazard - evenals twee andere interessante spelers - in beeld als mogelijke versterking.

Volgens het Spaanse AS gaat Real alles uit de kast halen om Pogba naar de Spaanse hoofdstad te halen. De Champions League-winnaar heeft echter ook opgemerkt dat Manchester United een voorsprong genomen heeft in de race om de Franse middenvelder. Real moet daarom mogelijk van doelwit veranderen.

De hoofdstedelingen zouden drie namen op het oog hebben als alternatief voor Pogba: Julian Draxler (VfL Wolfsburg), André Gomes (Valencia) en Hazard. De naam van de Chelsea-aanvaller zingt al langer rond in Bernabeu, al haalde hij het voorbije seizoen nooit zijn beste vorm. Volgens AS is het vooral afwachten of de Rode Duivel past in de (tactische) plannen van nieuwbakken Chelsea-coach Antonio Conte.