'Engels bod voor Martins Indi: Porto maakt half miljoen euro verlies'

'Engels bod voor Martins Indi: Porto maakt half miljoen euro verlies'

25-07-2016 12:22
9

Watford heeft een bod van 7,2 miljoen euro uitgebracht bij FC Porto op Bruno Martins Indi. Dat meldt het Portugese Record maandag. De verdediger mag deze zomer bij een goed bod vertrekken bij de topclub.

Twee jaar geleden maakte Martins Indi nog voor 7,7 miljoen euro de overstap van Feyenoord naar FC Porto. Bij het accepteren van het bod van Watford, dat ook met Nicolas Lombaerts praat, maakt de Portugese club dus een half miljoen euro verlies op de Oranje-international. De 24-jarige verdediger wordt ook door andere clubs uit Engeland begeerd. Zo zijn Southampton en het Everton van Ronald Koeman geïnteresseerd.

Bij Everton zou Martins Indi volgens Engelse media in beeld zijn als potentiële opvolger van John Stones, voor wie een transfer naar Manchester City lonkt. Overigens is er volgens The Sun een heel ander bedrag nodig om Martins Indi los te weken bij FC Porto. De boulevardkrant repte over een transfersom van vijftien miljoen euro. In het contract van Martins Indi is een vastgestelde afkoopsom van veertig miljoen euro opgenomen.

Lees ook: Vijf transferopties voor Bruno Martins Indi